Amazon Daily Quiz Answers 7th July

Amazon Daily Quiz Answers 14th July

Amazon Daily Quiz Answers 7th July

  • Amazon prime day quiz answers today
    Amazon daily quiz answers
  • Today Amazon Quiz Answers

Amazon India presents Amazon Daily Quiz Answers 7th July by giving simply answer questions and win Amazing Prizes. Today Amazon Quiz Answers Contest is based on few questions. You can also play Amazon prime day quiz answers today. Quiz Zone share’s Amazon daily quiz answers so that you can win amazing prizes. Amazon Quiz Today Answers are here to increase your chances of winning cool prizes from Amazon India. Amazon Daily Quiz Answers 7th July In Today’s Amazon Quiz Contest you can win ₹30000 Pay Balance and win exciting rewards. Click Here

In this pandemic, play Amazon Quiz Contest and get answers here Amazon Daily Quiz Answers 7th July if you are free at home then you can utilize your time by playing such apps quizzes and win exciting prizes and gifts from them after winning. Make sure after playing the game if your name is shortlisted in the Amazon Quiz Winner list then only you will get the chance to take away your prices. (Amazon Daily Quiz Answers 7th July)

TODAY AMAZON QUIZ ANSWERS DETAILS

Today Amazon Quiz Answers Amazon ₹30000 Pay Balance Quiz
Today Amazon Quiz Answers Prize – Amazon Quiz Winner ₹30000 Pay Balance
Today Amazon Quiz Answers Date 31 July 2021
Today Amazon Quiz Answers Time – 12 AM to 11:59 PM
Winners List Will Be Declared On – 31 July 2021

Amazon Daily Quiz Answers 7th July

Answer The Questions And Stand A Chance To Win Rs 30000 Pay balance

Question – The flagship health insurance scheme of Maharashtra government has been renamed after who among these?

Answer – Jyotiba Phule

Question – Cyclone Yaas hit India in May 2021. Given its name by Oman, what does ‘Yaas’ mean in English?

Answer – Jasmine flower

Question – On 14th May 2021, Malerkotla became a newly formed district in which state of India?

Answer – Punjab

Question – What is this space structure called?

Answer – International Space Station

Question – During which war was this pamphlet published to boost public patriotism?

Answer – World War

IIAmazon Today’s Quiz Contest Terms: Amazon Daily Quiz Answers 7th July

  1. This Contest will commence on 7th July From 12:00:00 A.M. till 24 hours
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Rs 30000 Pay balance

**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Pay Electricity Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 50 back on Rs 300 Electricity bill

Q1: What is the first thing that you would have to select to pay electricity bills on Amazon?
Ans: State
Q2: For which of these states can you make electricity bill payments on Amazon?
Ans: All of these
Q3: After selecting state, what is the next step you have to follow in the electricity bill payment process?
Ans: Select electricity board
Q4: Amazon Charges Extra (additional) fees for paying the Electricity Bill?
Ans: False
Q5: Which of these can be a reason for failure of electricity bill payment on Amazon?
Ans: Both of these

Amazon Grocery Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 20000 Pay Balance

Q1: What part of the house are the protagonists in ?
Ans: Kitchen
Q2: What is the product category available on Amazon.in which the protagonists are referring to in the video?
Ans: Grocery
Q3: Which of the following items is not mentioned by the male protagonist that he has not shopped for earlier?
Ans: Laptop


Q4: What are the benifits you will get with shopping groceries from amazon
Ans: all of the above
Q5: Which of the item is not shown in the video?
Ans: washing machine

Amazon Mivi Collar Flash Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Q1: Collar Flash is the latest bluetooth earphones lauched by Mivi. Where is the product designed & manufactured from?
Ans: India
Q2: 10 minutes charge on Mivi Collar Flash gives __ hours of playtime.
Ans: 10
Q3: When is Mivi Collar Flash going on sale?
Ans: 6th July
Q4: Which among the following are the features of Mivi Collar Flash?
Ans: All of the above
Q5: Mivi Collar Flash will be launching at a special price of ₹999
Ans: True

Amazon HEALTH & HYGIENE Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Q1: As per WHO recommendation, how long should individuals scrub their hands while washing them?
Ans: 20 seconds
Q2: While washing your hands, what parts of your hand should you lather up with soap?
Ans: All of the above
Q3: Which of the following should not be cleaned using disinfectant sprays?
Ans: Pets


Q4: Cleaning with a household disinfectant cleaner reduces germs on surfaces and decreases risk of infection.
Ans: True
Q5: What does a laundry sanitizer do?
Ans: All of the above

Amazon Fire Boltt Ring Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Samsung Galaxy M32

Q1: What is the screen size of new Fire-Boltt Ring smartwatch?
Ans: 1.7″ – I’m a Max Display
Q2: The new Fire-Boltt Ring smartwatch has sensors which can measure ____________.
Ans: All of the above
Q3: The Fire-Boltt Ring has a premium METAL body design with a 2.5D curved glass display.
Ans: True


Q4: Fire-Boltt Ring can be customised with Unlimited Swappable Straps & over ________ cloud based Watch faces.
Ans: 200+
Q5: Which of the following can be done using the new Fire-Boltt Ring smartwatch?
Ans: All of the above

Amazon Tecno Spark Go 2021 Quiz Answers: Answers the questions to win Rs 10000 Pay balance

Q1: What is the screen size of Spark Go 2021?
Ans: 6.52 inch
Q2: What is the battery capacity of Spark Go 2021?
Ans: 5000mah
Q3: What is the processor in Spark Go 2021 ?
Ans: Mediatek A20


Q4: What is the camera setup on the Spark Go 2021?
Ans: 13MP Dual Camera
Q5: Which display is used in Spark Go 2021?
Ans: HD+

Amazon Boat Xtend Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Q1: Which of the following voice assistant is integrated in the boAt Watch Xtend?
Ans: Amazon Alexa
Q2: The display size of boAt Watch Xtend is __________.
Ans: 1.69 inches
Q3: The boAt Watch Xtend helps you monitor Blood Oxygen (SPO2) level.
Ans: True


Q4: How many watch faces are their in boAt Watch Xtend ?
Ans: 50+
Q5:  Which of the following features does boAt Watch Xtend come with?
Ans: All of the above

Amazon Realme Buds Q2 Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Q1: Which is the Latest True Wireless Earbuds recently lauched by realme among the following? Hint: The first sale of this earbuds will be on 30th June, 12 PM
Ans: Realme Buds Q2
Q2: Realme Buds Q2 comes with the state of the art ANC technology that gives you a premium music experience. What does ANC stands for?
Ans: Active Noise Cancellation
Q3: The 480mAh Large Li-ion Battery on the realme Buds Q2 is capable of providing how many hours of playtime?
Ans: Up to 28 hours


Q4: Realme Buds Q2 comes with latest Bluetooth Version BT v5.2 for seamless connection. What other features does the earbuds have?
Ans: All of the above
Q5: Realme Buds Q2 supports Google Fast Pair for hassle free and instant connection to your Smartphone
Ans: TRUE

Amazon Harpic Flush & Forget Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Q1. How many actions benefits does Harpic Power Fresh 6 have ?
Ans: 6
Q2. Where will you place Harpic Power Fresh in your Toilet ?
Ans: In the bowl
Q3. What statements are true about Harpic Power Fresh 6 ?
Ans: All of the Above
Q4. Harpic Power Fresh 6 gives long lasting pleasant fragrance ?
Ans: True
Q5. How long does Harpic Power Fresh 6 last ?
Ans: 4 weeks

Amazon miniTV Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 25000

Q1. The ‘Operation MBBS’ chronicles the life of____?
Ans: Medical Students
Q2. In which college was Operation MBBS shot?
Ans: Bharati Vidyapeeth
Q3. Who played the role of Dean in ‘Operation MBBS’?
Ans: Geetanjali Kulkarni
Q4. Guess the current IMDb rating of ‘Operation MBBS’
Ans: 9 or above
Q5. How much do I have to pay to watch shows on miniTV?
Ans: It’s free

HOW TO PLAY AMAZON TODAY QUIZ? ( Amazon Daily Quiz Answers 7th July )

Method 1:- As this is an App-based quiz, which means you will have to download the Amazon app from Play Store or App Store if you want to participate in the quiz.

We Know this is an App-based quiz so first, you need to download the Amazon app from Play Store or App Store if you want to be a part of the Amazon Quiz then simply by clicking you can participate in the quiz.

Amazon Quiz Answers Today

Method 2:- After that, you simply need to log in to your Amazon account.

Method 3:- Next step is you have to scroll down to the Amazon Daily Quiz banner. If you cannot find the quiz, then in the search box type “Quiz” there you find a banner go to “FunZone” and you will find the quiz.

Amazon Quiz Answers Today

Method 4:- Once you tap on “FunZone”– (Win prizes every day) you will get to see many Amazon Quiz Games, Spin and Win games, Amazon Pay Games (Play and earn rewards). This is the place where you can get the chance to win exciting rewards after answering Amazon Quiz Questions.

AMAZON QUIZ ANSWERS TODAY 18 JUNE 2021: WIN ₹25000

Method 5:- As the declaration of Amazon Quiz Winner winning result takes a long time, we all know Amazon is worldwide company people from all over the world use amazon so it takes time. I suggest you play it daily so that you can win something from it. Also, be updated with our Latest Amazon Quiz Answers. Amazon Daily Quiz Answers 7th July

TERMS & CONDITIONS ABOUT AMAZON DAILY QUIZ ANSWERS 7th JULY

  • This Contest commence Daily from 08:00 a.m. (IST) to 12:00 p.m. (IST) (“Contest Period”) if you want to play & win exciting rewards then you need to participate in this Contest.
  • To participate in this Contest, you need to must sign-in or sign-up from an account on the Amazon India App.
  • After Login or Signup in Amazon India App, after that you can participate and win by answering 5 (Five) Questions.
  • If you answer all 5 questions correctly, you will qualify for the next stage for winning the prize by lucky draw. Here the good part of the game is Each winner will be eligible for winning one Prize.
  • If you win, Amazon people will contact you. You don’t need to worry about whatever you win, Amazon people will call you and courier the prize.

What is Amazon Quiz?

The amazon quiz is a simple game with some very simple rules and a GK platform where you get to know more about ancient and modern times. All you need to do is just answer the five questions asked in this quiz and wait for the draw. If you are lucky, enough you will get yourself a brand new product free of cost.  

How are Amazon quiz winners selected?

The first thing that you should keep in mind is that you need to get all the 5-10 answers because all the correct answers participants might be declared as the winner. The more you answer the questions correctly the more are your chances of winning.

Now if there are a lot of people with correct answers according to amazon.in there will be a lucky draw. The concept of that lucky draw is to select one winner, 1 lucky winner will be selected for the current day quiz. These lucky winners will be handed the prize of the day.

What is Amazon Quiz Time?

Most people do not know about the accurate timing of the quiz and more information about it. The quiz takes place twice a day one at 8:00 am and the other one at 12:00 pm. This is quite perfect timing, to participate and win some great amazing prizes.

You are in the right place if you are someone who wants to participate in the quiz and get your hands on some cool prizes. As I noticed the amazon quiz has become a trending topic in India nowadays so I got an idea of posting Amazon quiz answers. The quiz can be won with a greater number of right answers to the questions. This is the easiest quiz I have seen where you get the whole day to answer.

#Amazon Daily Quiz Answers 7th July #AmazonPrimeDayQuizAnswersToday

People also searched :

Government Job In India  – (Apply Now)

Best Investment Options to Get Regular Monthly Income: Click To Know

The Family Man Season 2 – Watch Free

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *