Amazon Quiz Answers Today 1 July

Amazon Daily Quiz Answers 14th July

Amazon Quiz Answers Today 1 July

Amazon India presents Amazon Quiz Answers Today 1 July by giving simply answer questions and win Amazing Prizes. Answer The Questions And Stand A Chance To Win Rs 30000 Pay Balance, Amazon Grocery Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance, Amazon HEALTH & HYGIENE Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000, Amazon Fire Boltt Ring Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Samsung Galaxy M32, Amazon Tecno Spark Go 2021 Quiz Answers: Answers the questions to win Rs 10000 Pay balance.

Amazon Redmi Note 10S Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Redmi note 10s, Amazon miniTV Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 25000, Amazon Harpic Flush & Forget Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000, Amazon OnePlus Nord CE 5G Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win OnePlus Nord CE 5G. Today Amazon Quiz is based on 5 questions. Quiz Zone share’s Amazon Quiz Answers Today so that you can win amazing prizes. Amazon Today Quiz Answers are here to increase your chances of winning cool prizes from Amazon India. Amazon Quiz Answers Today 1 July. In Today’s Amazon Quiz Contest you can win ₹30000 Pay Balance and win exciting rewards. Click Here

In this pandemic, play Amazon Quiz Answers Today 1 July if you are free at home then you can utilize your time by playing such apps quizzes and win exciting prizes and gifts from them after winning. Make sure after playing the game if your name is shortlisted in the winners list then only you will get the chance to take away your prices.

TODAY’S AMAZON QUIZ DETAILS

Today’s Amazon Quiz – Amazon ₹30000 Pay Balance Quiz
Today’s Prize – ₹30000 Pay Balance
Amazon Quiz Date 31 July 2021
Amazon Quiz Time – 12 AM to 11:59 PM
Winners List Will Be Declared On – 31 July 2021

Amazon Quiz Answers Today 1 July

Answer The Questions And Stand A Chance To Win Rs 30000 Pay Balance

Q1: Which film won the Best Film Award At Dadasaheb Phalke International Film Festival 2021?

Ans: Jungle Cry

Q2: The Indian Army recently launched the first Green Solar Energy harnessing plant in which state?

Ans: Sikkim

Q3: UNESCO World Press Freedom Prize is named after which brave Colombian journalist?

Ans: Guillermo Cano

Q4: Because they wear striped shirts, what are the officials in this sport known as?

Ans: Zebras

Q5: Which Roman god gave his name to this month?

Ans: Janus

**More Amazon Quiz Answers** Amazon Quiz Answers Today 1 July

Amazon Grocery Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Q1: What part of the house are the protagonists in?
Ans: Kitchen
Q2: What is the product category available on Amazon. to which the protagonists are referring to in the video?
Ans: Grocery
Q3: Which of the following items is not mentioned by the male protagonist that he has not shopped for earlier?
Ans: Laptop
Q4: What are the benefits you will get with shopping for groceries from amazon
Ans: all of the above
Q5: Which of the item is not shown in the video?
Ans: washing machine

Amazon HEALTH & HYGIENE Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Q1: As per WHO recommendation, how long should individuals scrub their hands while washing them?
Ans: 20 seconds
Q2: While washing your hands, what parts of your hand should you lather up with soap?
Ans: All of the above
Q3: Which of the following should not be cleaned using disinfectant sprays?
Ans: Pets
Q4: Cleaning with a household disinfectant cleaner reduces germs on surfaces and decreases risk of infection.
Ans: True
Q5: What does a laundry sanitiser do?
Ans: All of the above

Amazon Fire Boltt Ring Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Samsung Galaxy M32

Q1: What is the screen size of the new Fire-Boltt Ring smartwatch?
Ans: 1.7″ – I’m a Max Display
Q2: The new Fire-Boltt Ring smartwatch has sensors which can measure ____________.
Ans: All of the above
Q3: The Fire-Boltt Ring has a premium METAL body design with a 2.5D curved glass display.
Ans: True
Q4: Fire-Boltt Ring can be customised with Unlimited Swappable Straps & over ________ cloud-based Watch faces.
Ans: 200+
Q5: Which of the following can be done using the new Fire-Boltt Ring smartwatch?
Ans: All of the above

Amazon Quiz Answers Today 1 July

Amazon Tecno Spark Go 2021 Quiz Answers: Answers the questions to win Rs 10000 Pay balance

Q1: What is the screen size of Spark Go 2021?
Ans: 6.52 inch
Q2: What is the battery capacity of Spark Go 2021?
Ans: 5000mah
Q3: What is the processor in Spark Go 2021 ?
Ans: Mediatek A20
Q4: What is the camera setup on the Spark Go 2021?
Ans: 13MP Dual Camera
Q5: Which display is used in Spark Go 2021?
Ans: HD+

Amazon Redmi Note 10S Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Redmi note 10s

Q1. What is the rear camera specifications of Redmi Note 10S?
Ans: 64MP
Q2. What is the battery capacity of Redmi Note 10S?
Ans: 5000 mah
Q3. Which processor used in Redmi Note 10S?
Ans: MediaTek Helio G95
Q4. What is the charging capacity of Redmi Note 10S?
Ans: 33W Fast charging
Q5. Which display is used in Redmi Note 10S?
Ans: Super AMOLED Display

Amazon miniTV Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 25000

Q1. The ‘Operation MBBS’ chronicles the life of____?
Ans: Medical Students
Q2. In which college was Operation MBBS shot?
Ans: Bharati Vidyapeeth
Q3. Who played the role of Dean in ‘Operation MBBS’?
Ans: Geetanjali Kulkarni
Q4. Guess the current IMDb rating of ‘Operation MBBS’
Ans: 9 or above
Q5. How much do I have to pay to watch shows on miniTV?
Ans: It’s free

Amazon OnePlus Nord CE 5G Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win OnePlus Nord CE 5G

Q1. What is the name of the new OnePlus Nord being launched in June 2021?
Ans: OnePlus Nord CE 5G
Q2. Which is the iconic color the OnePlus Nord is known for?
Ans: Nord Blue
Q3. What does the CE in OnePlus Nord CE 5G stand for?
Ans: Core Edition
Q4. When was OnePlus Nord first launched in India?
Ans: July 2020
Q5. In which regions will the OnePlus Nord CE 5G be available?
Ans: India and Europe

Amazon Harpic Flush & Forget Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Q1. How many actions benefits does Harpic Power Fresh 6 have?
Ans: 6
Q2. Where will you place Harpic Power Fresh in your Toilet?
Ans: In the bowl
Q3. What statements are true about Harpic Power Fresh 6?
Ans: All of the Above
Q4. Harpic Power Fresh 6 gives long lasting pleasant fragrance ?
Ans: True
Q5. How long does Harpic Power Fresh 6 last?
Ans: 4 weeks

HOW TO PLAY AMAZON TODAY QUIZ? ( Amazon Quiz Answers Today 1 July )

Method 1:- As this is an App based quiz, which means you will have to download the Amazon app from Play Store or App Store if you want to participate in the quiz.

We Know this is an App based quiz so first you need to download the Amazon app from Play Store or App Store if you want to be a part of Amazon Quiz then simply by clicking you can participate in the quiz.

Amazon Quiz Answers Today

Method 2:- After that you simply need to login on your Amazon Account.

Method 3:- Next step is you have to scroll down to the “Amazon Today Quiz” banner. If you cannot find the quiz, then in the search box type “Quiz” there you find banner go to “FunZone”and you will find the quiz.

Amazon Quiz Answers Today

Method 4:- Once you tap on “FunZone”– (Win prizes every day) you will get to see many Amazon Quiz Games, Spin and Win game, Amazon Pay Games (Play and earn rewards). This is the place where you can get the chance to win exciting rewards after answering Amazon Quiz Questions.

AMAZON QUIZ ANSWERS TODAY 18 JUNE 2021: WIN ₹25000

Method 5:- As the declaration of winning result takes long time, we all know Amazon is worldwide company people from all over the world use amazon so it takes time. I suggest you play it daily so that you can win something from it. Also, be updated with our Latest Amazon Quiz Answers. Amazon Quiz Answers Today 1 July

TERMS & CONDITIONS ABOUT AMAZON QUIZ

  • This Contest commence Daily from 08:00 a.m. (IST) to 12:00 p.m. (IST) (“Contest Period”) if you want to play & win exciting rewards then you need to participate in this Contest.
  • To participate in this Contest, you need to must sign-in or sign-up from an account on the Amazon India App.
  • After Login or Signup in Amazon India App, after that you can participate and win by answering 5 (Five) Questions.
  • If you answer all 5 questions correctly, you will qualify for the next stage for winning the prize by lucky draw. Here the good part of the game is Each winner will be eligible for winning one Prize.
  • If you win, Amazon people will contact you. You don’t need to worry about whatever you win, Amazon people will call you and courier the prize.

What is Amazon Quiz?

The amazon quiz is a simple game with some very simple rules and GK platform where you get to know more about ancient and modern times. All you need to do is just answer the five questions asked in this quiz and wait for the draw. If you are lucky, enough you will get yourself a brand new product free of cost.  

How are Amazon quiz winners selected?

The first thing that you should keep in mind is that you need to get all the 5-10 answers because all the correct answers participant might be declared as the winner. The more you answer the questions correctly the more are your chances of winning.

Now if there are a lot of people with correct answers according to amazon.in there will be a lucky draw. The concept of that lucky draw is to select one winner, 1 lucky winner will be selected for the current day quiz. These lucky winners will be handed the prize of the day.

What is Amazon Quiz Time?

Most people do not know about the accurate timing of the quiz and more information about it. The quiz takes place twice a day one at 8:00 am and the other one at 12:00 pm. This is quite perfect timing, to participate and win some great amazing prizes.

You are in the right place if you are someone who wants to participate in the quiz and get your hands on some cool prizes. As I noticed the amazon quiz has become a trending topic in India nowadays so I got an idea of posting Amazon quiz answers. The quiz can be won with a greater number of right answers to the questions. This is the easiest quiz I have seen where you get the whole day to answer.

People also searched :

Government Job In India  – (Apply Now)

Best Investment Options to Get Regular Monthly Income : Click To Know

The Family Man Season 2 – Watch Free

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *