Amazon Quiz Answers Today 10 June: Win Exiciting Rewards

Amazon India presents Amazon Quiz Answers by giving simple answer questions and winning Amazing Prizes. Today Amazon Quiz Contest is based on a few questions. Quiz Zone shares Amazon daily quiz answers so that you can win amazing prizes.

Amazon Quiz Today Answers are here to increase your chances of winning cool prizes from Amazon India. In Today’s Amazon Quiz Contest you can win exciting rewards.

Play Amazon Quiz Contest and get answers here if you are free at home then you can utilize your time by playing such apps quizzes and win exciting prizes and gifts from them after winning. Make sure after playing the game that if your name is shortlisted in the Amazon Quiz Winner list then only you will get the chance to take away your prices.

Amazon Quiz Answers Today 10 June

Q1. Bangladesh recently won their first-ever ODI against South Africa in South Africa. At which venue did this happen?
Answer: Supersport park

Q2. In the movie ‘83’, Tahir Raj Bhasin plays the role of which famous cricketer?
Answer: Sunil gavaskar

Q3. The COVID-19 vaccine from Novavax Inc is manufactured and marketed in India by the Serum Institute of India under what brand name?
Answer: Covovax

Q4. Name this character in the Marvel Cinematic Universe
Answer: Groot

Q5. This animal belongs to which genus of animals?
Answer: Cervus

Amazon Quiz Answers Today 9 June

Q1- Name the full stack aquaculture input and outputs platform that recently raised $8 million funding from Trifecta Capital?
Answer – Aquaconnect

Q2- Which country’s shuttlers won 3 finals at the recently concluded All England Badminton Championships?
Answer – Japan

Q3- Who among these is the director of the recently released movie Badhaai Do?
Answer – Harshavardhan Kulkarni

Q4- What was the ancient Roman name of this famous European city?
Answer – Lutetia

Q5- The name of this breed of dog was changed to what by the Allies during the first world war?
Answer – Alsatian wolf dog

Amazon Quiz Answers Today 8 June

Q1. The port of Mariupol, under attack, is located in which country?
Answer: Ukraine

Q2. Who was India’s only individual gold medalist at the recently concluded Asia Cup in Archery?
Answer: Sakshi Chaudhari

Q3. In the Amazon Prime series ‘Reacher’ which of these actors plays the title role of Jack Reacher?
Answer: Alan ritchson

Q4. What is the name of this landmark?
Answer: London eye

Q5. This is the flag of which country that depicts a famous site?
Answer: Cambodia

Amazon Quiz Answers Today 7 June

Q1- Which of these is a car model launched by Kia in India?
Answer – Carens

Q2- In which city did Imam-ul-Haq score 2 centuries in Pakistan’s first home Test against Australia in 24 years?
Answer – Rawalpindi

Q3- Who among these famous actresses features in the Amazon Prime Series ‘Bestseller’?
Answer – Shruti Hassan

Q4- Where is the world’s first spaceport for orbital and human launches built by the USSR located?
Answer – Biakonour

Q5- Name the fish captured by these men which are nearly extinct due to overfishing for caviar.
Answer – Sturgeon

Amazon Quiz Answers Today 6 June

Q1- Which geographical location in California has given its name to the latest macOS version?
Answer – Monterey Bay

Q2- Who is the only woman to take 250 wickets in ODIs?
Answer – Jhulan Goswami

Q3- The efforts of Vijay Barse, who inspired the movie Jhund, rehabilitated slum dwellers using which sport?
Answer – Football

Q4- In which country is this tower considered the symbol of post-independence?
Answer – Kazakhstan

Q5- Name this animal which is currently the largest living rodent.
Answer – Capybara

TODAY AMAZON QUIZ ANSWERS DETAILS


Today Amazon Quiz Answers Time – 12 AM to 11:59 PM
Winners List Will Be Declared On – 30 June 2022

Amazon Quiz Answers
Amazon Quiz Answers

Amazon Today’s Quiz Contest Terms:

  1. This Contest will commence on 2nd June From 12:00:00 A.M. till 24 hours
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed in to Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as the winner by a random draw of lots.

Play More Amazon Quiz Answers

Amazon Cricket Pictionary Quiz Answers 

Q1- Name this player who bagged the ‘Emerging Player of the Tournament award in IPL 2021?
Ans- Ruturaj Gaikwad

Q2- Identify this Indian bowler with two five-wicket hauls in the IPL?
Ans- Jaydev Unadkat

Q3- This is the flag of which country won the most T20 matches?
Ans- Pakistan

Q4- Identify this umpire who has officiated the most number of IPL games?
Ans- Sundaram Ravi

Q5- Identify this player who hit the First-ever six in Men’s T20 match between New Zealand and Australia
Ans- Michael Clarke

More Amazon Quiz Answers

Amazon Pay Movies Marvel Quiz Contest

Q1: In 2008, which of these Marvel Cinematic Universe movies was released with Robert Downey Jnr playing the title role
Ans: Iron Man

Q2: Which character is the main villain in Avengers: Infinity War and Avengers: Endgame?
Ans: Thanos

Q3: Which of these is the name of a Marvel Cinematic Universe movie that sees Captain America and Iron Man fight each other?
Ans: Captain America: Civil War

Q4: Before being trained in the mystic arts, what was the profession of Doctor Stephen Strange?
Ans: Surgeon

Q5: Which character played by Elizabeth Olsen, is one of the main characters in ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’?
Ans: Scarlet Witch

Amazon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Quiz Contest

Q1- The Nord CE 2 Lite has a __ AI Triple Camera setup
Ans- 64MP

Q2- What is the battery capacity of the Nord CE 2 Lite?
Ans- 5000 mAh

Q3- What is the signature color of the OnePlus Nord CE 2 Lite 5G?
Ans- Blue Tide

Q4- The feature that allows the Nord CE 2 Lite to shoot crisp images at night is
Ans- Nightscape

Q5- What is the launch date for the next OnePlus Nord smartphone?
Ans- April 28

Amazon Quiz Answers
Amazon Quiz Answers

Amazon World Book Days Quiz Contest

Q1: How many books are in the Kalki series by Kevin Missal?
Ans: 3

Q2: Which of these Kindle e-readers support wireless charging?
Ans: Kindle paperwhite signature edition

Q3: Fill in the blank in the title of this book by Chetan Bhagat. The Girl in Room ______.
Ans: 105

Q4: Which of these Audiobooks are included in the Audible Plus Catalogue?
Ans: The midnight library

Q5: Who is the iconic character created by author Sir Arthur Conan Doyle?
Ans: Sherlock Holmes

Q6: In the book Tiger of Drass, who is known as the Tiger of Drass?
Ans: Captain Arjun Nayyar

Amazon Xiaomi 12 Pro Quiz Contest

Q1: What is the Segment’s only Triple primary camera setup on Xiaomi 12 Pro – The Showstopper?
Ans: 50 MP wide + 50 MP UW + 50 MP Telephoto

Q2: Which of these amazing camera features do you get with Xiaomi 12 Pro – The Showstopper?
Ans: All of the above 

Q3: What makes Xiaomi 12 Pro 5G – #TheShowstopper?
Ans: All of the above

Q4: What features make Xiaomi 12 Pro – The Showstopper a delight for multimedia consumption?
Ans: All of the above

Q5: Which of these devices comes with 120W Hypercharge technology with an Intelligent surge protection chip?
Ans: Xiaomi 12 Pro 5G

Amazon Electronics Quiz Contest

Q1- Electronics products have a 10-day easy return or replacement policy.
Ans- TRUE

Q1- Which of the following products are available on Amazon?
Ans- All of the above

Q3- What are the benefits of purchasing on Amazon?
Ans- All of the above

Q4- Amazon India has more than ____________ Electronics products to shop.
Ans- 1,000,000+

Q5- What is the maximum discount offered to purchase Headphones on Amazon?
Ans- Up to 75% off

How To Play Amazon Quiz Contest

1. Download Amazon App

2. Open App

3. Scroll Down And Click On Quiz Banner

4. Click On Play Now

5. Give the Above Answers And Play Quiz

6. And Chance To Win Exciting Prizes

HOW TO PLAY AMAZON TODAY QUIZ?

Method 1:- As this is an App-based quiz, which means you will have to download the Amazon app from Play Store or App Store if you want to participate in the quiz.

We Know this is an App-based quiz so first, you need to download the Amazon app from Play Store or App Store if you want to be a part of the Amazon Quiz then simply by clicking you can participate in the quiz.

Method 2:- After that, you simply need to log in to your Amazon account.

Method 3:- Next step is you have to scroll down to the Amazon Daily Quiz banner. If you cannot find the quiz, then in the search box type “Quiz” there you find a banner go to “FunZone” and you will find the quiz.

Method 4:- Once you tap on “FunZone”– (Win prizes every day) you will get to see many Amazon Quiz Games, Spin and Win games, and Amazon Pay Games (Play and earn rewards). This is the place where you can get the chance to win exciting rewards after answering Amazon Quiz Questions.

Method 5:- As the declaration of Amazon Quiz Winner winning result takes a long time, we all know Amazon is worldwide company people from all over the world use amazon so it takes time. I suggest you play it daily so that you can win something from it. Also, be updated with our Latest Amazon Quiz Answers.

TERMS & CONDITIONS

  • This Contest commences Daily from 08:00 a.m. (IST) to 12:00 p.m. (IST) (“Contest Period”) if you want to play & win exciting rewards then you need to participate in this Contest.
  • To participate in this Contest, you need to just sign in or sign-up from an account on the Amazon India App.
  • After Login or Signup in Amazon India App, after that, you can participate and win by answering 5 (Five) Questions.
  • If you answer all 5 questions correctly, you will qualify for the next stage for winning the prize by lucky draw. Here the good part of the game is Each winner will be eligible for winning one Prize.
  • If you win, Amazon people will contact you. You don’t need to worry about whatever you win, Amazon people will call you and courier the prize.

What is Amazon Quiz?

The amazon quiz is a simple game with some very simple rules and a GK platform where you get to know more about ancient and modern times. All you need to do is just answer the five questions asked in this quiz and wait for the draw. If you are lucky, enough you will get yourself a brand new product free of cost.

Amazon Quiz Answers
Amazon Quiz Answers

 

How are Amazon quiz winners selected?

The first thing that you should keep in mind is that you need to get all the 5-10 answers because with all the correct answers participants might be declared the winner. The more you answer the questions correctly the more are your chances of winning.

Now if there are a lot of people with correct answers according to amazon.in there will be a lucky draw. The concept of that lucky draw is to select one winner, 1 lucky winner will be selected for the current day quiz. These lucky winners will be handed the prize of the day.

What is Amazon Quiz Time?

Most people do not know about the accurate timing of the quiz and more information about it. The quiz takes place twice a day one at 8:00 am and the other one at 12:00 pm. This is quite perfect timing, to participate and win some great amazing prizes.

You are in the right place if you are someone who wants to participate in the quiz and get your hands on some cool prizes. As I noticed the amazon quiz has become a trending topic in India nowadays so I got the idea of posting Amazon quiz answers. The quiz can be won with a greater number of right answers to the questions. This is the easiest quiz I have seen where you get the whole day to answer.

People Also Searched: Bhool Bhulaiyaa 2 review – Kartik Aaryan, Kiara

Leave a Comment