Amazon Quiz Answers Today 20th July 2022: Win Rewards

Amazon India presents Amazon Quiz by giving simple Amazon Quiz Answers Today 20th July 2022 you are getting a chance to win Amazing Prizes. We are going to provide Today’s Amazon Quiz Answer and this contest is based on a few questions. Quiz Zone shares Amazon daily quiz answers so that you can win amazing prizes. So play Amazon Daily Quiz by seeing the Amazon quiz today answer.

Amazon Quiz Answers Today are here to increase your chances of winning cool prizes from Amazon India. In Today’s Amazon Quiz Contest you can win exciting rewards.

Play Amazon Quiz Contest and get answers here if you are free at home then you can utilize your time by playing such apps quizzes and win exciting prizes and gifts from them after winning. Make sure after playing the game that if your name is shortlisted in the Amazon Quiz Winner list then only you will get the chance to take away your prices.

Amazon Quiz Answers Today 20th July 2022

Q1: Which pair recently became India’s first to reach the semis of the All England Badminton Championships in Women’s Doubles?
Ans: Treesa Jolly and Gayatri Gopichand

Q2: Who is the director of the movie ‘Kashmir Files’ which has been in the news?
Ans: Vivek agnihotri

Q3: Russia recently revealed that it used a ______ missile in Ukraine called Kinzhal. Fill in the blanks
Ans: Hypersonic

Q4: This is the flag of which country?
Ans: Iran

Q5: What is the name of this tradition of serving carefully cut raw meat as food in Japan?
Ans: Sashimi

Amazon Quiz Answers Today 19th July 2022

Q1: Volodymyr Zelenskyy, in the news these days, is the President of which country?

Ans: Ukraine

Q2: Who was the Man of the Series in the recently concluded Test series between India and Sri Lanka?

Ans: Rishab pant

Q3: The recent movie Gangubai Kathiawadi shows a meeting between the titular character and which Indian Prime Minister

Ans: Jawaharlal Nehru

Q4: This letter confirming Harry Potter’s admission to Hogwarts was sent through which animal

Ans: Owl

Q5: Name this Greek god who controls the sea.

Ans: Posiden

Amazon Quiz Answers Today 18th July 2022

Q1: For the Beating Retreat ceremony 2022, Gandhiji’s favourite hymn ‘Abide With Me’ was dropped in favour of which popular Hindi song

Ans: Ae Mere Watan Ke Logon

Q2: William Butcher is the leader of which group of superhero

Ans: The boys

Q3: Recently Lakshya Sen beat reigning Olympic champion Viktor Axelsen in which tournament?

Ans: German open

Q4: What is the name of this famous temple which is Tokyo’s oldest?

Ans: Senso ji

Q5: Which band recorded the popular album held in the person’s hand?

Ans: Pink floyd

TODAY AMAZON QUIZ ANSWERS DETAILS


Today Amazon Quiz Answers Time – 12 AM to 11:59 PM
Winners List Will Be Declared On – 31 July 2022

Amazon Quiz Answers today
Amazon Quiz Answers Today

Amazon Today’s Quiz Contest Terms:

  1. This Contest will commence on 1st July From 12:00:00 A.M. till 24 hours
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed in to Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as the winner by a random draw of lots.

Play More Amazon Quiz Answers

Amazon Bajaj Digital OTG Quiz: Answer the questions to win exciting prizes

[Live Till 24th July]

Q1. Which of the following is the full digital OTG from Bajaj ?
Ans: Bajaj 50 DRCSS 50-Litre Oven Toaster Grill (Black)

Q2: Which of the following are the standout features of the Bajaj 50DRCSS, 50 Litre OTG ?
Ans: All of the above

Q3: What all components would you find in the Bajaj 50 DRCSS OTG Box ?
Ans: All of the above

Q4: Whats the Prime Day Price for the Bajaj 50-Litre 50DRCSS, Full Digital OTG
Ans: ₹9,999

Q5: Which of the following are the Preset Menus available in the Bajaj 50DRCSS Full Digital OTG ?
Ans: All of the above 

Amazon HAVELLS STEALTH PURO AIR Quiz: Answer the questions to win exciting prizes

[Live Till 24th July]

Q1. Havells Stealth Puro Air is a premium silent fan with an integrated what?
Ans: Air purifier

Q2: Which of these features make Stealth Puro Air unique?
Ans: All of the above

Q3: According to their tagline, Stealth Puro Air provides you with what ‘All the year’?
Ans: Fresh Air

Q4: Stealth Puro Air Fan comes with which of the following?
Ans: All of these

Q5: The LED present in the Stealth Puro Air Fan changes into different colours as per what?
Ans: Air quality

Amazon Hisense A6H TV Quiz: Answer the questions to win exciting prizes

[Live Till 14th August]

Q1. What are the top features of Hisense A6H TV?
Ans: All of the above

Q2: Can the Far Field Voice Control in Hisense A6H work without the remote?
Ans: True

Q3: What are the features of Game Mode Plus in Hisense A6H?
Ans: All of the above

Q4: What are the top features of Google TV in Hisense A6H
Ans: All of the above

Q5: This Prime Day Hisense A6H will offer a 3-year comprehensive warranty on purchase.
Ans: True

Amazon Cosmic Byte Accessories Quiz: Answer the questions to win exciting prizes

[Live Till 3rd August]

Q1. What are the top features of Cosmic Byte Firefly Keyboard?
Ans: All of the above

Q2: Which of the following features describe Cosmic Byte Corona RGB Keyboard?
Ans: All of the above 

Q3: Sound Reactive LED lighting is one of the key features of the Cosmic Byte Veritas Gaming keyboard.
Ans: TRUE

Q4: Cosmic Byte Ares _______ comes with a 700 maH battery.
Ans: Gamepad

Q5: Which of the following features are integrated into the Cosmic Byte Kilonova Mouse?
Ans: All of the above 

Amazon boAt Wave Call Quiz: Answer the questions to win exciting prizes

[Live Till 24th July]

Q1. Which of the following is a feature of the new boAt Wave Call?
Ans: All of the above

Q2: The new boAt Wave Call has a ___________ screen?
Ans: 1.69 Inches HD Display

Q3: The new boAt Wave Call is an ideal calling watch for all types of usage.
Ans: TRUE

Q4: How many nits of brightness does the new boAt wave Call have?
Ans: 550 Units

Q5: How many in-built watch faces do the new boAt Wave Call have?
Ans: 150 +

Amazon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Quiz: Answer the questions to win exciting prizes

[Live Till 24th July]

Q1. What battery capacity does the Nord CE 2 Lite have?
Ans: 5000mAh

Q2: What is the name of the fast-charging technology the Nord CE 2 Lite uses?
Ans: SUPERVOOC

Q3: At what refresh rate does the Nord CE 2 Lite run?
Ans: 120 Hz

Q4: What version of Oxygen OS does the Nord CE 2 Lite ship with?
Ans: OOS 12.1

Q5: What is The Nord CE 2 Lite 5G low light photography mode called?
Ans: Nightscape

Amazon OnePlus 10R 5G Quiz: Answer the questions to win exciting prizes

[Live Till 24th July 2022]

Q1: OnePlus 10R 5G is equipped with __________________ that combines performance, enhanced thermal control and reduced power consumption.
Ans: MTK Dimensity 8100-MAX

Q2: The advanced cooling system of OnePlus 10R 5G ensures _______________ higher heat dissipation.
Ans: 60%

Q3: Designed to give gamers the winning edge, the OnePlus 10R employs up to ______ Touch Response Rate for precise control.
Ans: 720 Hz

Q4: The _______________ recreates life in vivid detail for moments that resonate forever.
Ans: 50 MP triple Camera system

Q5: Always-on ________ ensures superior brightness and color accuracy for immersive cinematic content.
Ans: HDR10+ and 10-bit color

Amazon HP Victus Quiz: Answer the questions to win exciting prizes

Q1: Which of the following features make HP Victus the best gaming laptop?
Ans: All of the above

Q2: HP Victus is available with NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB Graphics.
Ans: True

Q3: Which of the following features make the HP Victus display unique?
Ans: All of the above

Q4: Which of the following make HP Victus thermals better than the others?
Ans: All of the above

Q5: Which of the following features are unique to HP Victus?
Ans: All of the above 

Amazon Livpure Bolt Plus buds Quiz: Answer the questions to win exciting prizes

Q1:  How much water does Livpure Bolt+Copper RO save in a year?
Ans: 20,000 litres

Q2: The purification capacity of the Livpure Bolt + Copper RO is up to ____ liters/ hour. Fill in the blanks
Ans: 15

Q3: The Livpure Bolt + Copper RO is suitable for which of these water sources?
Ans: All of these

Q4: Which of these features are available in the Livpure Bolt + Copper RO?
Ans: All of these

Q5: Who is the Brand Ambassador of Livpure?
Ans: Sachin Tendulkar

Amazon Aquaguard Ritz Quiz: Answer the questions to win exciting prizes

Q1: The all new Aquaguard Ritz water Purifier is corrosion free, tough & durable. What are the other features of this fully loaded water purifier?
Ans: All of the above

Q2: This water purifier comes with the double goodness of Patented Active Copper Technology with Zinc Booster
Ans: Yes

Q3: Aquaguard Ritz Water purifier comes with the smart App to make the product service easy. It enables the below benefits:
Ans: All of the above

Q4: What are the benefits of Aquaguard Ritz water purifier with Patented Active Copper & Zinc Booster technology?
Ans: All of the above

Q5: The Taste Adjuster allows to adjust water taste as per the source, to always provide sweet-tasting water. Which of the below water sources is this water purifier compatible with?
Ans: Multiple Sources (0 to 2000 TDS)

Amazon Redmi K50 5G Quiz Contest: Answer the questions to win Exciting Prizes

Q1. What year was the Redmi K Series Introduced In India?
Ans: 2019

Q2: How does the Redmi K50i help you Live Extreme?
Ans: All of the above

Q3: What was Redmi’s First Smartphone in India?
Ans: Redmi Note 4G

Q4: Xiaomi is the No. 1 Smartphone brand!
Ans: True

Q5: What are the series Redmi has in India?
Ans: All of the above

Amazon Mivi DuoPods A350 Quiz Contest: Answer the questions to win Exciting Prizes

Q1. Mivi headphones are designed and manufactured in ____.
Ans: India

Q2: Mivi DuoPods A350 offers up to __ hours of combined playback time.
Ans: 50

Q3: Mivi DuoPods A350 comes with a 500 mAh battery which gives you days of play in one charge.
Ans: True

Q4: What are the top features of Mivi DuoPods A350?
Ans: All of the above

Q5: The Quick Charging feature on Mivi DuoPods A350 offers 10 hours of battery life with just 10 minutes of charging.
Ans: True

Amazon Pay With Alexa Quiz Contest: Answer the questions to win Exciting Prizes

Q1: OnePlus Nord 2T 5G is equipped with the _____MP Sony IMX766 flagship sensor 
Ans: 50

Q2: ______ mode on the Nord 2T helps it take spectacular low-light images
Ans: Nightscape

Q3: How many OnePlus Nord smartphones have been launched in India before the Nord 2T?
Ans: 5

Q4: Which fast-charging technology does the OnePlus Nord 2T 5G use?
Ans: 80W SUPERVOOC

Q5: The Sony IMX766 sensor on the Nord 2T helps it take stunning videos with OIS. What is OIS?
Ans: Optical Image Stabilization

Amazon Pay With Alexa Quiz Contest: Answer the questions to win Exciting Prizes

Q1: How can you interact with Alexa on your Amazon shopping app?
Ans: Both Option 1 & 2

Q2: You can recharge your mobile by just asking “Alexa, recharge my mobile”.
Ans: TRUE

Q3: What are the benefits of paying bills via Alexa?
Ans: All of the above

Q4: Alexa can help you find offers on your bill payments.
Ans: True

Q5: Tap mic icon & ask, “Alexa, what bills you can pay?” And choose the right Alexa response from below
Ans: Mobile, electricity, broadband, DTH, landline and gas bill

Amazon Father’s Day Quiz Contest: Answer the questions to win Exciting Prizes

Q1: On which day would Father’s Day be celebrated in 2022? 
Ans: 19th June

Q2: Which of these categories of items can you look for gifting on Amazon on Father’s Day?
Ans: All of the above

Q3: Father’s Day store on Amazon helps you order gifts , both from under a budget and from top brands
Ans: True

Q4: Father’s Day gifting choices are available on Amazon only during a few days leading to and after Father’s Day
Ans: False

Q5: If your father is into hobbies, especially games, which of these gifts can you choose from on Amazon?
Ans: All of these

Amazon Pay Movies Marvel Quiz Contest: Answer the questions to win Upto Rs 125

Q1: In 2008, which of these Marvel Cinematic Universe movies was released with Robert Downey Jnr playing the title role
Ans: Iron Man

Q2: Which character is the main villain in Avengers: Infinity War and Avengers: Endgame?
Ans: Thanos

Q3: Which of these is the name of a Marvel Cinematic Universe movie that sees Captain America and Iron Man fight each other?
Ans: Captain America: Civil War

Q4: Before being trained in the mystic arts, what was the profession of Doctor Stephen Strange?
Ans: Surgeon

Q5: Which character played by Elizabeth Olsen, is one of the main characters in ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’?
Ans: Scarlet Witch

Amazon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Quiz Contest: Answer the questions to win OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

Q1- The Nord CE 2 Lite has a __ AI Triple Camera setup
Ans- 64MP

Q2- What is the battery capacity of the Nord CE 2 Lite?
Ans- 5000 mAh

Q3- What is the signature colour of the OnePlus Nord CE 2 Lite 5G?
Ans- Blue Tide

Q4- The feature that allows the Nord CE 2 Lite to shoot crisp images at night is
Ans- Nightscape

Q5- What is the launch date for the next OnePlus Nord smartphone?
Ans- April 28

How To Get/Claim:

How To Play Amazon Quiz Contest?

1. Download Amazon App

2. Open App

3. Scroll Down And Click On Quiz Banner

4. Click On Play Now

5. Give the Above Answers And Play Quiz

6. And Chance To Win Exciting Prizes

HOW TO PLAY AMAZON TODAY QUIZ?

Method 1:- As this is an App-based quiz, which means you will have to download the Amazon app from Play Store or App Store if you want to participate in the quiz.

We Know this is an App-based quiz so first, you need to download the Amazon app from Play Store or App Store if you want to be a part of the Amazon Quiz then simply by clicking you can participate in the quiz.

Method 2:- After that, you simply need to log in to your Amazon account.

Method 3:- Next step is you have to scroll down to the Amazon Daily Quiz banner. If you cannot find the quiz, then in the search box type “Quiz” there you find a banner go to “FunZone” and you will find the quiz.

Method 4:- Once you tap on “FunZone”– (Win prizes every day) you will get to see many Amazon Quiz Games, Spin and Win games, and Amazon Pay Games (Play and earn rewards). This is the place where you can get the chance to win exciting rewards after answering Amazon Quiz Questions.

Method 5:- As the declaration of Amazon Quiz Winner winning result takes a long time, we all know Amazon is worldwide company people from all over the world use amazon so it takes time. I suggest you play it daily so that you can win something from it. Also, be updated with our Latest Amazon Quiz Answers.

TERMS & CONDITIONS

  • This Contest commences Daily from 08:00 a.m. (IST) to 12:00 p.m. (IST) (“Contest Period”) if you want to play & win exciting rewards then you need to participate in this Contest.
  • To participate in this Contest, you need to just sign in or sign-up from an account on the Amazon India App.
  • After Login or Signup in Amazon India App, after that, you can participate and win by answering 5 (Five) Questions.
  • If you answer all 5 questions correctly, you will qualify for the next stage for winning the prize by lucky draw. Here the good part of the game is Each winner will be eligible for winning one Prize.
  • If you win, Amazon people will contact you. You don’t need to worry about whatever you win, Amazon people will call you and courier the prize.

What is Amazon Quiz?

The amazon quiz is a simple game with some very simple rules and a GK platform where you get to know more about ancient and modern times. All you need to do is just answer the five questions asked in this quiz and wait for the draw. If you are lucky, enough you will get yourself a brand new product free of cost.

Amazon Quiz Answers today
Amazon Quiz Answers Today

 

How are Amazon quiz winners selected?

The first thing that you should keep in mind is that you need to get all the 5-10 answers because with all the correct answers participants might be declared the winner. The more you answer the questions correctly the more your chances of winning.

Now if there are a lot of people with correct answers according to amazon.in there will be a lucky draw. The concept of that lucky draw is to select one winner, 1 lucky winner will be selected for the current day quiz. These lucky winners will be handed the prize of the day.

What is Amazon Quiz Time?

Most people do not know about the accurate timing of the quiz and more information about it. The quiz takes place twice a day one at 8:00 am and the other one at 12:00 pm. This is quite perfect timing, to participate and win some great amazing prizes.

You are in the right place if you are someone who wants to participate in the quiz and get your hands on some cool prizes. As I noticed the amazon quiz has become a trending topic in India nowadays.

Leave a Comment