Amazon Today’s Quiz Answers [9th December 2021]

Amazon Today's Quiz Answers [9th December 2021]

Amazon Today’s Quiz Answers [9th December 2021]

Amazon India presents Amazon Today’s Quiz Answers [9th December 2021] by giving simply answer questions and win Amazing Prizes. Today Amazon Quiz Answers Contest is based on few questions. You can also play Amazon prime day quiz answers today. Quiz Zone share’s Amazon daily quiz answers so that you can win amazing prizes. Amazon Quiz Today Answers are here to increase your chances of winning cool prizes from Amazon India. Amazon Today’s Quiz Answers [9th December 2021] In Today’s Amazon Quiz Contest you can win ₹50000 Pay Balance and win exciting rewards. Click Here

In this pandemic, play Amazon Quiz Contest and get answers here Amazon Today’s Quiz Answers [9th December 2021] if you are free at home then you can utilize your time by playing such apps quizzes and win exciting prizes and gifts from them after winning. Make sure after playing the game if your name is shortlisted in the Amazon Quiz Winner list then only you will get the chance to take away your prices.

TODAY AMAZON QUIZ ANSWERS DETAILS

Today Amazon Quiz Answers Amazon ₹50000 Pay Balance Quiz
Today Amazon Quiz Answers Prize – Amazon Quiz Winner ₹50000 Pay Balance
Today Amazon Quiz Answers Date 31 December 2021
Today Amazon Quiz Answers Time – 12 AM to 11:59 PM
Winners List Will Be Declared On – 31 December 2021

Amazon Today’s Quiz Answers [9th December 2021]

Answer The Questions And Stand A Chance To Win Exciting prizes

Question – Which person in the news was the voice for the character of Simba, in the Hindi dubbing of Disney’s ‘The Lion King’ (2019)?
Answer – Aryan Khan

Question – Biological E- a company that is receiving $50 million funding from US International Development Finance Corporation is based in which city?
Answer – Hyderabad

Question – Among the 11 sportspeople who have been recommended for the Dhyan Chand Khel Ratna 2021, there are how many Paralympians?
Answer – 5

Question – This is the Sheikh Zayed Grand Mosque Center located in which city?
Answer – Abu Dhabi

Question – This is a famous site located in Amman, Jordan. It is called the Temple of _________ . Fill in the blanks
Answer – Hercules

Amazon Today’s Quiz Contest Terms:

  1. This Contest will commence on 9th December From 12:00:00 A.M. till 24 hours
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed in to Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Exciting prizes

**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Nobel Prize Quiz: Answers & win Rs 50000 [Live till 16th Dec]

Q1: The first Nobel Prize was awarded in which year?
Ans: 1901
Q2: The first woman to win a Nobel Prize was?
Ans: Marie Curie
Q3: Albert Einstein won the Nobel Prize for Physics in 1921 especially for which of his discovery?
Ans: The photoelectric effect
Q4: Who is this youngest Nobel Prize winner, who won the Nobel Peace Prize?
Ans: Malala Yousafzai
Q5: Who is this Indian to win a Noble Prize for his contributions to welfare economics?
Ans: Amartya Sen

Amazon The Credit Card Quiz: Answers & win Rs 2000 [50 winners]

Q1: If you shop on Amazon using the Amazon Pay ICICI Bank Credit Card how much reward points do you get, if you are a prime member?
Ans: (B) Flat 5%
Q2: Which of these benefits can you enjoy with Amazon Pay ICICI Bank credit card?
Ans: (D) All of the above
Q3: You can fast track your application for Amazon Pay ICICI Bank Credit Card through what?
Ans: (A) Video KYC
Q4: The Amazon Pay ICICI Bank Credit Card comes with which of the following features?
Ans: (D) All of these
Q5: The Amazon Pay ICICI Bank Credit Card is powered by which of the following?
Ans: (A) VISA

Amazon Indian Navy Day Quiz: Answers & win Rs 10000 [Live till 7th Dec]

Q1: When was the Indian Navy founded?
Ans: (D) 1950
Q2: What was the former name given to Indian Navy?
Ans: (B) Royal Indian Navy
Q3: Which of these is the current Chief of the Naval Staff?
Ans: (A) Karambir Singh
Q4: Which of these is a rank in Indian Navy?
Ans: (D) Admiral
Q5: At which of the following places is the headquarters of a Naval Command NOT located?
Ans: (C) Goa

Amazon Funzone Riddles Answers: Answers & Win Rs 50000

Q1: The more of this there is, the less you see. What is it?
Ans: (D) Darkness
Q2: What Has To Be Broken Before You Can Use It?
Ans: (A) An egg
Q3: Where Does Today Come Before Yesterday?
Ans: (B) The Dictionary
Q4: What Has Lots Of Eyes, But Can’t See?
Ans: (A) A potato
Q5: What Can’t Be Put In A Saucepan?
Ans: (C) It’s lid

Amazon Famous Paintings Edition – Pictionary Quiz Answers-

Q1 – Name the famous person, who painted this “Days of Glory”
Ans – Satish Gujral
Q2 – This painting is an icon of modern art by Edvard Munch, what’s its name?
Ans – The Scream
Q3 – Hokusai painted ‘The Tsunami’ in which Century?
Ans – 19th
Q4 – This is the Self Portrait of which Indian female painter?
Ans – Amrita Sher-Gil
Q5 – What is the style of this painting “Krishna, Spring in Kulu”
Ans – Symbolism

Also Play:- Flipkart super fan answers today

Also Play:- Prize wali paathshala flipkart

Also Play:- Flipkart today fyi answer

Also Play:- Flipkart supercoins answers today

HOW TO PLAY AMAZON TODAY QUIZ? Amazon Today’s Quiz Answers [9th December 2021]

Method 1:- As this is an App-based quiz, which means you will have to download the Amazon app from Play Store or App Store if you want to participate in the quiz.

We Know this is an App-based quiz so first, you need to download the Amazon app from Play Store or App Store if you want to be a part of the Amazon Quiz then simply by clicking you can participate in the quiz.

Amazon Daily Quiz Answers

Method 2:- After that, you simply need to log in to your Amazon account.

Method 3:- Next step is you have to scroll down to the Amazon Daily Quiz banner. If you cannot find the quiz, then in the search box type “Quiz” there you find a banner go to “FunZone” and you will find the quiz.

Amazon Daily Quiz Answers

Method 4:- Once you tap on “FunZone”– (Win prizes every day) you will get to see many Amazon Quiz Games, Spin and Win games, Amazon Pay Games (Play and earn rewards). This is the place where you can get the chance to win exciting rewards after answering Amazon Quiz Questions.

Amazon Daily Quiz Answers

Method 5:- As the declaration of Amazon Quiz Winner winning result takes a long time, we all know Amazon is worldwide company people from all over the world use amazon so it takes time. I suggest you play it daily so that you can win something from it. Also, be updated with our Latest Amazon Quiz Answers. Amazon Daily Quiz Answers 9thJuly

TERMS & CONDITIONS ABOUT AMAZON DAILY QUIZ

  • This Contest commence Daily from 08:00 a.m. (IST) to 12:00 p.m. (IST) (“Contest Period”) if you want to play & win exciting rewards then you need to participate in this Contest.
  • To participate in this Contest, you need to must sign-in or sign-up from an account on the Amazon India App.
  • After Login or Signup in Amazon India App, after that you can participate and win by answering 5 (Five) Questions.
  • If you answer all 5 questions correctly, you will qualify for the next stage for winning the prize by lucky draw. Here the good part of the game is Each winner will be eligible for winning one Prize.
  • If you win, Amazon people will contact you. You don’t need to worry about whatever you win, Amazon people will call you and courier the prize.

What is Amazon Quiz?

The amazon quiz is a simple game with some very simple rules and a GK platform where you get to know more about ancient and modern times. All you need to do is just answer the five questions asked in this quiz and wait for the draw. If you are lucky, enough you will get yourself a brand new product free of cost.  

How are Amazon quiz winners selected?

The first thing that you should keep in mind is that you need to get all the 5-10 answers because all the correct answers participants might be declared as the winner. The more you answer the questions correctly the more are your chances of winning.

Now if there are a lot of people with correct answers according to amazon.in there will be a lucky draw. The concept of that lucky draw is to select one winner, 1 lucky winner will be selected for the current day quiz. These lucky winners will be handed the prize of the day.

What is Amazon Quiz Time?

Most people do not know about the accurate timing of the quiz and more information about it. The quiz takes place twice a day one at 8:00 am and the other one at 12:00 pm. This is quite perfect timing, to participate and win some great amazing prizes.

You are in the right place if you are someone who wants to participate in the quiz and get your hands on some cool prizes. As I noticed the amazon quiz has become a trending topic in India nowadays so I got an idea of posting Amazon quiz answers. The quiz can be won with a greater number of right answers to the questions. This is the easiest quiz I have seen where you get the whole day to answer.

#Amazon Today’s Quiz Answers [9th December 2021] #AmazonPrimeDayQuizAnswersToday

People also searched :

Government Job In India  – (Apply Now)

Best Investment Options to Get Regular Monthly Income: Click To Know

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *